Glasjour

Dygnet runt alla årets dagar är vår glasjour bemannad och redo att rycka ut. Vi har unika resurser för att hjälpa till med de mest skiftande akuta problem som våra kunder kan råka ut för, krossade glas, stora skyltfönster, bilar som kört in i fasader, uppbrutna fönster m.m. Våra jourbilar är ett rullande glasmästerier  med service på plats dygnet runt. På dagtid mellan 07.00-16.00 kan du boka tid med oss för reparationer och glasbyten. Under kväll, natt och helg har vi alltid vår jour bemannad med glasmästare redo att rycka ut. Ett glasmästeri på din gata när du vill!

Vad kan vår glasjour hjälpa dig med?

Vi gör allt från skyddstäckningar till färdiga reparationer direkt på plats, inget jobb är för litet eller för stort. När ett glas går sönder eller blir sönderslaget sker det alltid vid fel tillfälle. Oftast är det viktigt att snabbt åtgärda skadan för att undvika personskador, återställa fastighetens yttre skydd, förhindra ytterligare tillgrepp/intrång och för att begränsa skadans omfattning. Våra jourbilar har all nödvändig utrustning och material med sig direkt vid första besöket, ett rullande glasmästeri. Jourbilen har float och lamellglas i olika tjocklekar och stora format som jourglasmästaren kan skära på plats.

Våra jourglasmästare har lång erfarenhet och kan direkt bedöma vilka åtgärder som behöver göras akut och även planera och ta rätt uppgifter för att slutgiltigt reparera en skada. Det gör att de stilleståndskostnader och besvär som ett inbrott/skadegörelse innebär kan begränsas. Vår jour kan också hjälpa till med reparationer efter smash and grab -kupper med bilar och fordon som kört in i butiker och fasader. Vid har resurser att vid större skador bygga tillfällig plywoodvägg eller ersätta ett stora glas eller skyltfönster.

Våra kunder

Vår glasjour hjälper villaägare, butiker, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med reparationer efter inbrott, skadegörelse, olyckor och bränder. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Har du haft inbrott/skadegörelse är det viktigt att du gör en polisanmälan. Vår prissättning för ett jourjobb är samma över hela Stor-Stockholm, vi debiterar inte för körsträckor och vägtullar. För fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med återkommande behov av hjälp under jourtid finns möjlighet att teckna serviceavtal.

Hur når du vår glasjour?

Vår glasjour når du på telefon 08-20 10 00 dygnet runt.