Skyltfönster

Byte av skyltfönster, butiksrutor, stora och tunga isolerglas är vår specialitet. Vi har egen kranbil med vacuumlyftare för transport och lyft av stora tunga glas. Vi har även en glaslift/robot för lyft av stora och tunga glas i svårtillgängliga och trånga utrymmen. Våra glasmästare har utbildning, kompetens och lång erfarenhet av alla på marknaden förekommande montagesätt och konstruktioner.

Leveranstider på skyltfönster och isolerglas

På vår eget lager har vi floatglas och laminerade enkelglas i storformat och egen kranbil för transport, vilket gör att vi ofta kan byta ett skyltfönster samma dag. Vi levererar isolerglas i alla utföranden från samtliga marknadsledande leverantörer med korta leveranstider.

Kontrollera alltid med oss för bästa pris och leveranstid när du behöver byta ett stort glas.

Jour

Under nätter och helger kan vår glasjour hjälpa till med byte, skyddstäckning och montage av tillfällig plywoodvägg eller ersättning av stora glas och skyltfönster. Vår jour är alltid bemannad med egen personal och erfarna glasmästare som kan reparera alla typer och storlekar. Vår jour kan också hjälpa till med reparationer efter smash and grab -kupper med bilar och fordon som kört in i butiker och fasader. Vi hjälper villaägare, butiker, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med reparationer efter inbrott, skadegörelse, olyckor och bränder. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag.

Vill du höja säkerheten på ditt skyltfönster?

Det finns många val att göra vid installation eller byte av ett stort glas. Det viktigaste är att det skall uppfylla dagen krav på personsäkerhet för att undvika risk för skärskador vid en olyckshändelse. Det går också att öka inbrottsskyddet till olika skyddsklasser för att passa olika verksamheter. Vill du så kan även isoleringsförmågan förbättras, antingen för värmeisolering eller värmeskydd ( solskydd ).

Kontakta oss för montage av personsäkert eller inbrottsskyddande glas!