Glasjour

Dygnet runt alla årets dagar är vår jour bemannad och redo att rycka ut. Vi har unika resurser för att hjälpa till med de mest skiftande akuta problem som våra kunder kan råka ut för, krossade glas, stora skyltfönster, bilar som kört in i fasader, uppbrutna fönster m.m.

Vi gör allt från skyddstäckningar till färdiga reparationer direkt på plats, inget jobb är för litet eller för stort. När ett glas går sönder eller blir sönderslaget sker det alltid vid fel tillfälle. Oftast är det viktigt att snabbt åtgärda skadan för att undvika personskador, återställa fastighetens yttre skydd, förhindra ytterligare tillgrepp/intrång och för att begränsa skadans omfattning.

Våra jourbilar har all nödvändig utrustning och material med sig direkt vid första besöket, ett rullande glasmästeri. Våra jourglasmästare har lång erfarenhet och kan direkt bedöma vilka åtgärder som behöver göras akut och även planera och ta rätt uppgifter för att slutgiltigt reparera en skada. Det gör att de stilleståndskostnader och besvär som ett inbrott/skadegörelse innebär kan begränsas.

Vi hjälper villaägare, butiker, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med reparationer efter inbrott, skadegörelse, olyckor och bränder. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag.

Vår prissättning för ett jourjobb är samma över hela Stor-Stockholm, vi debiterar inte för körsträckor och vägtullar.

För fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med återkommande behov av hjälp under jourtid finns möjlighet att teckna serviceavtal.

Vår jour når du på telefon 08-20 10 00 dygnet runt.